Suomen Agility Kissat ry on perustanut kissakuvausringin, johon etsitään tottelevaisia ja esiintymisvarmoja kissoja erilaisiin kuvauksiin.

 

- Tällaisia kissoja kysellään tasaisin väliajoin niin Suomen Agility Kissat ry:n kautta kuin minulta henkilökohtaisesti. Kuvaustehtävät vaihtelevat elokuvista mainoksiin ja haastatteluihin, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Virve Heikki.
 

 

kissa_antaa_tassua


Millainen on tottelevainen ja esiintymisvarma kissa? Heikki kuvailee haluttuja kissoja sellaisiksi, jotka toimivat uusissa paikoissa ja uusissa tilanteissa häiriöistä huolimatta.

 

- Tämä vaatii kissoilta aika paljon. Se, että kissa on oikeasti varma, on tärkeää. Esimerkiksi elokuvakohtauksia tehdessä kuvausaika maksaa todella paljon ja toimimaton kissa tulee kuvaustiimille kalliiksi.

Kissoilta vaadittavat taidot vaihtelevat kuvaus- ja projektikohtaisesti. Yleisimpiä ovat luoksetulo, merkille eli esimerkiksi maalarinteippipalan päälle meneminen, istuminen, paikallaolo ja tassun antaminen.

kissa_on_ojentamaisillaan_tassua

 

Kissakuvausrinkiin haetaan jatkuvasti uusia kissoja eri puolilta Suomea. Listalle otetaan eri tasoisia esiintyjiä, myös aloittelevia lupauksia.

 

- Ehdottoman tärkeää on, että omistaja on rehellinen kissan osaamisesta. Eli ei liioitella, vaan rehellisesti kerrotaan, mitkä ovat kissan heikkoudet ja vahvuudet. Näin osaamme etsiä oikeat kissat oikeisiin hommiin, Virve Heikki selittää.

 

Jos sinulla on tällainen kissa, ota yhteyttä sähköpostitse: virve.heikki(miuku)gmail.com. Kirjoita viestiin omat yhteystietosi, selostus kissan vahvuuksista ja heikkouksista, kissan rotu, väritys, ikä ja sukupuoli.

 

- Usein monet haluavat juuri tietynlaista kissaa tiettyyn hommaan, esimerkiksi punaista naapurinkollin näköistä kissaa antamaan tassua. Kuva on siis plussaa!

 

Sopivien kuvauskissojen lisäksi Virve Heikki ja Suomen Agility Kissat ry haluavat nostaa kissojen arvostusta, lisätä kissamyönteisyyttä ja tietoisuutta kissojen aktivointitarpeesta.

 

- Toivomme, että ihmiset huomaisivat kuinka upea harrastuskaveri kissa voi ollakaan. Temppujen opettelu ja agilityn harrastaminen syventävät kissan ja omistajan suhdetta. Tämä on kaikin puolin hyväksi kissalle ja antaa myös omistajalle taatusti aivojumppaa.
KUVAT:

Virve Heikki


 

Kommentit  
0 # A L 18.09.2014 14:42
Hei =)
tonne sähköposti osoitteeseen olen laitellut postia mutta ilmoittaa että osoite on epäkelpo eli toi virve.heikki jne.osoite
Ilmoita ylläpidolle
0 # Minna 19.09.2014 09:32
Kiitos kommentistasi, A L! Oletko kokeillut laittaa sähköpostia niin, että osoitteessa sulkumerkkien ja miukun tilalla on @-merkki? Eli ja etunimen kohdalla virve ja sukunimen kohdalla heikki.

T. Minna/Kissakas
Ilmoita ylläpidolle
0 # A L 19.09.2014 12:52
Juurikin noin olen lähettänyt nyt monta kertaa sen postin ja aina sanoo että osoite virheelinen, olisin oman kissani ilmoittanut tonne mutta ei onnistu :(
Ilmoita ylläpidolle
0 # Minna 19.09.2014 14:20
No voi harmi sentään. Mitäs jos tehdään niin, että lähetät kissan tiedot minulle ja minä toimintan ne eteenpäin. Ja samalla selvittelen, onko vastaanottajan sähköpostissa mahdollisesti ongelmia.

Minna/Kissakas, minna(miuku)kissakas.fi
Ilmoita ylläpidolle
0 # A L 19.09.2014 15:07
Moi taas, joo laitoin sun postiin ja heti meni eteenpäin et liekö jotain vikaa tossa osoitteessa
Ilmoita ylläpidolle
0 # Minna 26.09.2014 23:48
Viestisi tuli perille ja toimitin sen eteenpäin!
Terveisiä ja silityksiä kissallesi! :-)

T. Minna/Kissakas
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita