Seinäjoella asuvat Manu ja Messi taitavat olla valtakunnan suosituimpia suomalaisia kissoja Facebookissa. Itämaisten kissaveljesten Facebook-sivulla on tätä kirjoittaessa lähes 5 600 tykkääjää.

 

Eikä tässä vielä kaikki. Kissakaksikko sai juuri oman tuotesarjan, jonka myynnistä saadut tulot käytetään kodittomien eläinten auttamiseen.

 

- Eli Manu & Messi -tuotteita ovat tuubihuivit, heijastinpannat, joita on neljä eri värivaihtoehtoa, väri- ja mustavalkokuvilla varustetut kangaskassit ja silitettävät heijastinkuvat. Päädyimme näihin tuotteisiin, koska ne ovat käyttötavaroita, eivätkä jää hyllylle koristeeksi, kertoo kissojen omistaja Johanna Salmi.


kolmas_kangaskassi kangaskassi  toinen_kagaskassi

 

Idea hyväntekeväisyyskampanjaan tuli paikallisen Geggo Designin Marika Vuorelalta. Johanna Salmen ystävä Jaana Halme teki Manun valokuvasta kuvan, jota käytettiin tuubihuivissa, kangaskassissa ja heijastinkuvissa. Johannan poika, Joni Salmi, puolestaan oli mukana kankaan ideoimisessa ja hän suunnitteli Manulle ja Messille oman logon.


heijastinkissatuubihuiviheijastinpanta

 

Entä ovatko itse tähdet, Manu ja Messi, olleet mukana tuotteidensa suunnittelussa tai testaamisessa?

 

- Pojat ovat lähinnä olleet hääräämässä ja sekaamassa kaikissa asioissa, mitä on tehty tuotteiden suhteen. Tuubihuivien sovittamisessa oli myös omat haasteensa. Kangaskassit yllättäen tulivat raskaiksi, kun niitä nosti lattialta. Sieltä löytyi Messi useammankin kerran, Johanna Salmi paljastaa.

manu_ja_messi_huivit_kaulassa

 

Manu & Messi -tuotteita voi tilata Geggo Designin verkkosivulta. Mikäli pankkitunnuksia ei ole, tilauksen voi jättää myös sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .Myös kissakaksikon Facebook-sivulta löytyy ilmoitus, jossa on linkki nettikauppaan. Tästä viikosta (viikko 18) lähtien Seinäjoen Faunatar aloittaa yhteistyön molemmissa liikkeissään (Jouppi ja Päivölä) ja mukana on myös Suutaripiste, Citymarket Jouppi.

 

Veljesten omistaja kertoo, että saaduilla tuotoilla hankitaan kodittomille eläimille ruokaa ja muita tarvikkeita.

 

- Pojat ovat suht suosittuja Facebookissa, joten luotamme siihen, että poikien tuotteet menevät kaupaksi. Eläinten asiallahan tässä ollaan, eikä pelata omaan pussiin. Ikävä todeta, että kesää kohti mennessä kissoja otetaan ja jätetään. Olisi hienoa saada ihmiset liikkeelle hyvän asian puolesta. 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita